Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS
Неділя, 28.04.2024
 
17:22
Пасха вже минула, а яєчко лишилось

 Томас Данко - співробітник DICE і продюсер озвучки в Battlefield 3. Саме він відповідає за всі ті переливи мов і інтонацій, які ми чуємо від солдатів у спекотному бою.
 Всі ми пам'ятаємо, як перед релізом Battlefield 3 DICE хизувались захмарною кількістю реплік, записаних для гри. Виявляється, серед цих реплік затаїлося «пасхальне яєчко»! Більш того, у своєму твіттері, Томас Данко повідомляє, що, наскільки йому відомо, це «яйце» ще знайдено не було, при тому, що воно існує у всіх мовах озвучення!
 Отже, питання знавцям від Томаса Данко:
 Коли ваш союзник, перебуваючи не менш ніж в 110 метрах від вас, позначає (спотить) ворожу зенітку, а потім спотить ще дещо, то ви чуєте повідомлення що він помітив щось незвичайне. Головне питання: що ж такого незвичайного помічає солдат? 
 Звичайно, ця фраза може прозвучати на тих картах, де є зенітки, а саме: Острів Харк, Острів Уейк, Каспійський кордон і Операція "Вогняний шторм".
 Також під "зеніткою" мається на увазі не тільки мобільна, а й стаціонарна версія.
Друге уточнення має таке формулювання: щоб почути цю фразу, треба бути більш ніж в 110 метрах і менш ніж в 350 метрах від солдата-союзника, і менш ніж в 350 метрах від самої зенітки, і головне, бути треба саме в команді США.

Переглядів: 595 | Додав: NXRezzn | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 1
+1
1. SanyaShift (29.04.2012, 07:41) [Матеріал]
Цікава, досить неординарна стаття. Молодець, брате. up
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]