Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS
П`ятниця, 19.04.2024
 
22:10
Розробку S.T.A.L.K.E.R. 2 відновили!

Роботи над грою S.T.A.L.K.E.R. 2 продовжуються. Про це з посиланням на "дуже надійні джерела" повідомив директор з маркетингу Nival (і колишній директор по маркетингу "1С-СофтКлаб України") Сергій Галенкін.

За його словами, видавати відроджену гру буде компанія Bethesda, якою в даний час належать всі права на проект. Розробку при цьому веде якась студія, яка пов'язана з видавництвом (яка саме - не уточнюється, проте відомо, що роботи ведуться не на території України). Галенкін додав, що проект вийде для декількох платформ - і для PC, і для консолей.

Згідно з даними джерела, незважаючи на те, що права на гру належать Bethesda, брендом STALKER до сих пір володіє колишній керівник студії GSC World Сергій Григорович.

До грудня 2011 року над постапокаліптичній грою STALKER 2 працювала студія GSC World, яка створила першу частину серії і два додатки до неї. Проте взимку в ЗМІ з'явилася інформація про те, що студія була розпущена, а роботи над грою - заморожені.

В офіційному твіттері гри періодично з'являлися відомості про те, що розробники намагаються продовжити створення проекту, проте в підсумку ці старання нічим не увінчалися. 25 квітня команда проекту оголосила про те, що робота над STALKER 2 припинена. Автори гри також оголосили про те, що вони створюють нову студію Vostok Games і починають роботу над умовно-безкоштовним постапокаліптичний шутером Survarium. Пізніше вони пояснили, що хотіли б завершити роботу над другим "Сталкер", але не змогли придбати права на гру.
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1704 | Додав: casper-man | Рейтинг: 4.5/2

Всього коментарів: 2
0
2. VasyOK (01.08.2012, 06:01) [Матеріал]
Bethesda? Значить будуть сидіти сталкери біля багаття, ти прийдеш надінеш їм на голову відро і вкрадеш все що у них є, а мутантів будеш лякав FUS RO DAH happy
+1
1. casper-man (31.07.2012, 22:23) [Матеріал]
ну ... цього слід було очікувати! По-перше такі проекти просто так не закриваються! По-друге чутки про продаж прав на STALKER компанії Bethesda, спростування цього було занадто слабким (якщо мені не зраджує пам'ять формулювання було приблизно наступна: "Права на STALKER ще не належить компанії Bethesda .."). А по-третє ... ну не могло все так плачевно закінчиться! Шкода що S.T.A.L.K.E.R. перестане бути вітчизняним проектом і піде на Захід. А в іншому це просто шикарна новина! smile
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]