Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS
Субота, 27.04.2024
 
13:28
Valve офіційно анонсувала Steam для Ubuntu

Компанія Valve офіційно анонсувала версію Steam для операційної системи Ubuntu (версії 12.04). Про це команда розробників проекту повідомила в офіційному блозі. Терміни релізу клієнта для Ubuntu поки не називаються. 

Також була названа перша гра, яка з'явиться в Ubuntu-версії Steam. Нею стане кооперативний шутер Left 4 Dead 2, також розроблений компанією Valve. Розробники сказали, що в майбутньому вони портируют на Ubuntu і інші ігри Valve, проте конкретні проекти перераховувати не стали.

Представники Valve Linux Team пояснили, що вони розглядають можливість створити версії і для інших Linux-дистрибутивів.

У Мережі вже неодноразово з'являлися чутки про те, що Valve готує версію Steam для дистрибутивів Linux. ЗМІ навіть називали передбачувані терміни її виходу (одні джерела повідомляли, що реліз відбудеться вже в 2012 році, а за версією інших він запланований на 2013 рік). Офіційних даних про нову версію клієнта, однак, поки не було (хоча глава Valve Гейб Ньюелл на початку липня натякнув в інтерв'ю на її розробку).

Сервіс цифрової дистрибуції Steam існує з 2003 року. В ньому доступні більше 1,8 тисячі ігор, а кількість активних користувачів сервісу складає більше 40 мільйонів. В даний час у клієнта Steam є версії для двох операційних систем - Windows і Mac.
Категорія: Інші новини | Переглядів: 528 | Додав: casper-man | Теги: steam, Ubuntu, valve | Рейтинг: 4.5/2

Всього коментарів: 3
0
3. SanyaShift (17.07.2012, 15:11) [Матеріал]
Цікава новина. До речі гарний переклад. За Advego Plagiatus 98% унікальності. Я лише поставив тег $CUT$ після першого абзацу без пробілу. Будь ласка не забувайте ставити тег, текст розташовувати по ширині, і картинку додавати через "Зображення" під текстом новини, а не через сторонні сайти.. applause
0
1. VasyOK (17.07.2012, 13:30) [Матеріал]
Хм, не думав що можна викладувати такі новини, якщо так то скоро від новин БФ нічого не залишиться.?
+1
2. SanyaShift (17.07.2012, 15:07) [Матеріал]
Батла залишиться wink Просто потрібно ж якось наш сайт робити більш різноманітним. Гравці FPS мають знати про всі ігри цього жанру, бо є багато інших цікавих проектів. Тож додавати такі новини дозволяється в розділ "Інші новини", але лине найцікавіші новини. cool Ну і звісно бажано, щоб новини були про ігри шутери, а не про сервіси всякі і сайти.
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]