Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS
Середа, 08.05.2024
 
10:44
Dice збільшать кількість своїх серверів на консолях?

 З моменту запуску програми оренди серверів для консольних версій шутера Battlefield 3 багато гравців зіткнулися з проблемою браку або повної відсутності доступних офіційних серверів. Навіть якщо користувачам вдається знайти більш-менш вільний сервер компанії DICE, то це ще не означає, що проблеми на цьому закінчуються. Гравців постійно викидає в оффлайн, а матчі обриваються.
 Деякі запальні користувачі вже поспішили звинуватити студію DICE в тому, що вона закриває сервера заради просування програми оренди. З роз'ясненнями поспішила виступити компанія EA: «DICE не закриває сервера. Якщо якісь із серверів DICE недоступні, то це тому, що їх орендували інші гравці ».
 Проте не всі задоволені ситуацією, що склалася. Не дивлячись на переваги системи виділених серверів, багато користувачів страждають від свавілля орендарів, безпричинних банів і абсурдних ігрових настройок. Тому для них принципово важливе збереження звичайних офіційних серверів.
 Компанія EA пообіцяла, що їх кількість незабаром збільшиться: «DICE продовжить додавати сервера і зарезервує певний відсоток серверів для користувачів».
Переглядів: 503 | Додав: NXRezzn | Рейтинг: 5.0/2

Всього коментарів: 2
+1
1. SanyaShift (13.05.2012, 10:50) [Матеріал]
Цікаво! Молодець, що не забуваєш щось додавати для самих нас respect
+1
2. NXRezzn (13.05.2012, 10:59) [Матеріал]
Часу не було cool
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]