Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS
Понеділок, 29.04.2024
 
11:06
Оновлення BF3 Battlelog - режим спостерігача

Якось непомітно пройшло чергове оновлення сервісу для Battlefield 3 - Battlelog, після якого гравці побачили нові пункти меню у вкладці "Гра по мережі". Перш за все це стосується пунктів меню: "Подивитися матчі" та "Створити матч", які швидше за все створені для кланів / команд, які проводять матчі на турнірах. 
Поки точно сказати які можливості з'являться у гравців не можна, ясно тільки одне - дана можливість буде доступна для користувачів всіх ігрових платформ. Багато вважають, що з введенням в Battlefield 3 даних функцій DICE намагається повернутися обличчям до електронного спорту.
 
Інша частина впевнена, що найближчим часом в Battlefield 3 з'явиться функція Battlerecorder. Насамперед на цю думку наводить пункт меню "Переглянути матчі". Крім того в результаті "колупання" в Battlelog були виявлені коди, в яких неодноразово зустрічається слово "спостерігач".
Що в результаті ми отримаємо від DICE і хто виявиться прав, можливо і ті й інші, ми дізнаємося зовсім скоро. Можливо перед запуском нових функцій буде проводиться з тестування.
Виявлені коди:
platoonbattleteamsetup
platoonbattleteamsetup-spectators
invitedTeamLeaders
platoonbattle
team1Roster
team2Roster
SPECTATOR_ADDED
SPECTATOR_KICKED
ID_WEB_PLATOONBATTLE_COMINGSOON_HEADER_ "
maxSpectators
Platoon DEMOTED
matches / betasignup /
Переглядів: 609 | Додав: SanyaShift | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 1
0
1. aRZed (20.04.2012, 21:57) [Матеріал]
А я вже хочу дізнатися що то за "матчі" ввели.
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]