Серія Call of Duty
|
|
VasyOK | Дата: Субота, 16.06.2012, 09:08 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Спонсори
Нагороди: 6
Репутація: 20
Статус: Offline
| Що ви думаєте про цю серію ігор? P.S: Я думаю в нашому клані адекватні гравці як констатують факти, а не починають холівар як це відбувається майже кругом де йде таке обговорення.
|
|
| |
SanyaShift | Дата: Субота, 16.06.2012, 09:56 | Повідомлення # 2 |
Кримський Пахан
Група: Адміністратори
Нагороди: 8
Репутація: 2
| Скажу просто. В мене ніколи не було лицензійних ігор серії Call of Duty. Сподіваюсь ви зрозуміли моє ставлення
|
|
| |
VasyOK | Дата: Субота, 16.06.2012, 10:29 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
Нагороди: 6
Репутація: 20
| Особисто я граю в КоД напереміну з БФ, інші враження інша механіка гри, іноді після невдалого раунду в БФ, КоД розслабляє.
|
|
| |
mAdhEad_UA | Дата: Субота, 16.06.2012, 16:52 | Повідомлення # 4 |
Полковник 100 зірок
Група: Модератори
Нагороди: 3
Репутація: 0
| Я думаю що в КоД краща компанія, а в БФ кращий мультиплеєр.
|
|
| |
Sanskrit_UA | Дата: Неділя, 17.06.2012, 08:45 | Повідомлення # 5 |
Капрал
Нагороди: 1
| Із серії COD мені більше сподобався Black Ops.
|
|
| |
BatReg | Дата: Четвер, 28.06.2012, 11:36 | Повідомлення # 6 |
Сержант
Група: Користувачі
Нагороди: 2
| Ну, я завжди до всього відносився спокійно. Саме тому я грав і МВ2, і БК2 у свій час, але МВ3 для мене зась, як і туповатий преміум. Загалом, серія КоД мені дуже подобається. Там є динамічний мультиплеєр від якого можна розслабитися. Маю ліцензійними МВ2 і БО
|
|
| |
casper-man | Дата: Понеділок, 02.07.2012, 08:06 | Повідомлення # 7 |
Сержант
Нагороди: 2
Репутація: 1
| Зізнаюся чесно ... Я ніколи не збирався брати багатокористувацькі онлайн шутери, будь то контр-страйк чи щось подібне ... Переграв всю лінійку цієї гри. В CoD: MW в піратку з колегою різали в обід 1 на 1 ... самі розумієте задоволення не особливе враховуючи що він гра паралельно на ліцухе і досвіду як і кращого озброєння йому вистачало на відміну від мене. Але з виходом CoD: MW2 і піратських серверів AlterIWnet спробував побігати. Громили мене по страшному, але мене зацікавило. Як наслідок покупка CoD: MW2, CoD: BO і CoD: MW3 (про покупку майбутньої версії поки не думав). Приблизно в той же час мені на очі попався Battlefield 2, тому що теж піратка доводилося бігати з ботами))) Але тим не менш Battlefield справив на мене незабутнє враження, що привело до покупки Battlefield Bad Company 2 (плюс тут ще зіграла роль разрушаемость якої в серії CoD ігор немає і напевно не буде) і попередні замовлення Battlefield 3 (що зіграло зі мною злий жарт, бо в pre-order версії немає російського (меню і титри) мови ... благо з озвученням все в порядку)
|
|
| |
aRZed | Дата: Понеділок, 02.07.2012, 09:48 | Повідомлення # 8 |
Мати Тереза
Нагороди: 5
| Виллю і я свою душу вам, браття. Свій домашній інтернет у мене з'явився відносно недавно: в вересні 2010 року (а більш-менш нормальний комп на півроку раніше). До того часу я грав в одні NFS-ки та GTA-шки і не знав іншої радості, як гоняти на екзотичних віртуальних машинках та вбивати і грабувати шльондр виконувати цікаві місії... І ось у мене вже є інтернет. Яке щастя! Швиденько побіг регатися на різних сайтах і робити речі, що властиві людині, у котрої тільки от з'явився інтернет. Ой, згадую це, аж соромно... Але зараз не про це. Одного дня брат порадив мені скачати гру, що недавно вийшла. Називалася вона Call of Duty: Blаck Ops. Ну я подивився інформацію про неї і з пари скріншотів зробив висновок - лайно. Проте мій брат стояв на своєму: він казав мені, щоб я пограв у неї. Зрештою я не витримав його натиску і скачав цю гру. Ось як зараз пам'ятаю: гра встановлюється, я сиджу біля компа і поруч брат розповідає мені яка класна CoD, а я собі думаю "Та стулися вже ти. Зараз запущу, трохи пограю та вимкну. І тоді нарешті він від мене відчепиться! ". Та сталося не так, як гадалося. Те, що я побачив тоді на моніторі, мене вразило до глибини душі. Всі ці вибухи, кров, кишки, кінцівки, весь той екшн, все це викликало в моїй голові справжній фурор. Такого епіку раніше я не бачив! І ось гра пройдена, а хліба та видовищ ще хочеться. Ставлю хардкорну складність і бігом перепроходити гру. Перепройшов. Що тепер? Життя втратило сенс. Проте тут я дізнаюсь, що цих CoD-ів, як сарани, і одразу завантажую собі усю серію та починаю проходити її. Моє щастя не мало меж. Але і інші CoD-и теж були скоро пройдені...І тут мене рятує брат, показавши мені піратський мультик MW2. Класно, знову десятки вбитих за компом годин...Проте це скоро набридло. Тепер у того самого брата з'явилася ліцензія Black Ops. Я вирішую теж купити ліцензію і пограти в мультик. Паралельно змусив декількох друзів придбати новенький CoD. І почалося! Знову небачені раніше враження, знову фурор у голові. Через деякий час я зустрів Battlefield: Bad Company 2, але це вже інша історія. Таким чином серія CoD (а особливо Black Ops) залишила в моїй голові океан приємних емоцій та вражень і відкрила для мене жанр FPS.
|
|
| |
VINTerX | Дата: Понеділок, 02.07.2012, 10:04 | Повідомлення # 9 |
Житомирський Пахан
Нагороди: 5
| Ех хлопці, ви правда не тру хардкор!) Я з КоДом з 6 років, починаючи від 1 частини!
|
|
| |
SanyaShift | Дата: Понеділок, 02.07.2012, 10:11 | Повідомлення # 10 |
Кримський Пахан
Група: Адміністратори
Нагороди: 8
Репутація: 2
| Quote (VINTerX) з 6 років, починаючи від 1 частини! +1. У компанії грав майже всі, а ось мультик не юзав ніколи.
|
|
| |