Обговорення сервера
|
|
VasyOK | Дата: Вівторок, 17.07.2012, 06:35 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
Група: Спонсори
Нагороди: 6
Репутація: 20
Статус: Offline
| Мені здається що потрібно зробити малий захват а не великий, бо як я зрозумів по цифрі 64 це захват на дофіга точок.
|
|
| |
Alex_Fenty | Дата: Понеділок, 23.07.2012, 19:18 | Повідомлення # 12 |
Капрал
Група: Користувачі
Нагороди: 2
Репутація: 0
| Народ, що за фігня, мене не пускає на сервер.. Вже другий день не можу підключитись, всі інші працюють, на наш зайти не можу, щоразу пару секунд грузиться, потім пише: "Игра отключена: невозможно подключиться к серверу." що за підства....
|
|
| |
VasyOK | Дата: Вівторок, 24.07.2012, 11:38 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Quote (Alex_Fenty) Народ, що за фігня, мене не пускає на сервер.. Вже другий день не можу підключитись, всі інші працюють, на наш зайти не можу, щоразу пару секунд грузиться, потім пише: "Игра отключена: невозможно подключиться к серверу." що за підства.... Хм, тільки пише що неможливо підключитись, чи ще якась причина вказана?
|
|
| |
casper-man | Дата: Вівторок, 24.07.2012, 14:30 | Повідомлення # 14 |
Сержант
Репутація: 1
| Quote (Alex_Fenty) Народ, що за фігня, мене не пускає на сервер.. Вже другий день не можу підключитись, всі інші працюють, на наш зайти не можу, щоразу пару секунд грузиться, потім пише: "Игра отключена: невозможно подключиться к серверу." що за підства.... спробуй так: 1) Відкриваємо Панель управління> Мережа та інтернет> Мережеві підключення 2) Клацаємо ПКМ на "Підключення по локальній мережі", вибираємо "властивості" 3) Відкриваємо вкладку "Доступ" 4) Натискаємо "Налаштування" 5) Знімаємо галку з EA tunnel тиснемо Ок
|
|
| |
VasyOK | Дата: Вівторок, 24.07.2012, 15:02 | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| Quote (casper-man) спробуй так: 1) Відкриваємо Панель управління> Мережа та інтернет> Мережеві підключення 2) Клацаємо ПКМ на "Підключення по локальній мережі", вибираємо "властивості" 3) Відкриваємо вкладку "Доступ" 4) Натискаємо "Налаштування" 5) Знімаємо галку з EA tunnel тиснемо Ок Думаю наврядчи допоможе, його ж непускає тільки на наш сервер, але попитка не питка.
|
|
| |
Alex_Fenty | Дата: Вівторок, 24.07.2012, 21:09 | Повідомлення # 16 |
Капрал
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Всім дякую за відповіді, воно саме роздуплилось, сьогодні вже вдалося зайти
|
|
| |
VasyOK | Дата: Четвер, 26.07.2012, 07:31 | Повідомлення # 17 |
Лейтенант
| Quote (VasyOK) Мені здається що потрібно зробити малий захват а не великий, бо як я зрозумів по цифрі 64 це захват на дофіга точок. Моє питання ще в силі.
|
|
| |
SanyaShift | Дата: Четвер, 26.07.2012, 12:28 | Повідомлення # 18 |
Кримський Пахан
Група: Адміністратори
Нагороди: 8
Репутація: 2
| Quote (VasyOK) Мені здається що потрібно зробити малий захват а не великий, бо як я зрозумів по цифрі 64 це захват на дофіга точок. До тих пір, поки здається лише тобі, нічого не будемо змінювати. Все одно ніхто на нашому сервері в ті захоплення не грає.
|
|
| |
VasyOK | Дата: Неділя, 05.08.2012, 09:50 | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
| Пропонує зробити на деякий час, заради перевірки на сервері карти Канали та Острів Харк в режимі сутичка команд,можливо тоді на сервері з'явиться багато гравців, і вже тоді можна буде добавляти інші режими та мапи. Просто заради перевірки бо онлайн на сервері зажди 0 на картах з захопленням.
Повідомлення відредагував VasyOK - Неділя, 05.08.2012, 09:51 |
|
| |
casper-man | Дата: Неділя, 05.08.2012, 10:45 | Повідомлення # 20 |
Сержант
Репутація: 1
| VasyOK, повністю підтримую
|
|